Referanser fra kunder:Kosthold har alltid vært en viktig del av min hverdag, både med tanke på effekten vekt har på mitt funksjonsnivå og også med tanke på forutsigbarhet.
Da jeg sitter i rullestol på grunn av polio som barn og ikke har anledning til å bruke vanlige toalett, er planlegging av måltid og drikkevolum viktig. Å ha et kosthold som gir meg alt jeg trenger av næring og som samtidig gir meg en forutsigbarhet uten vektøkning var derfor fokus for meg da jeg spurte deg om veiledning.
Etter endringene foreslått av deg har jeg fått mer energi og overskudd, uten at det har påvirket helsen og aktivitetsnivået mitt. Med ekstra påfyll av vitaminer har jeg hatt mindre smerter i ledd, og både negler og hår har hatt stor glede av endringen.
Tusen hjertelig takk for hjelpen, jeg vil absolutt anbefale dine tjenester på det varmeste.

Med vennlig hilsen,
Kari JohannessenJeg ville bare sende en Mail og takke så mye for all hjelpen med kosthold. Etter mange mislykkede forsøk på vektreduksjon og økt energinivå prøvde jeg din veiledning, og det fungerte utrolig bra!

I løpet av 2 uker hadde jeg gått ned 4 kg, og etter 4 uker hadde jeg en merkbar forbedring av energinivå. Det er lettere å stå opp om morgenen og jeg blir ikke lenger svimmel mellom måltider på grunn av lavt blodsukker.

Et annet problem jeg hadde tidligere var å få i meg nok jern, noe som gjorde at jeg ble både slapp og til tider svimmel. Etter 4 måneder har jern og magnesium verdiene mine returnert til gode normale verdier. Jeg sliter ikke lenger med rastløse ben, noe som har gjort arbeidshverdagen mye lettere!

Jeg vil anbefale din veiledning på det varmeste, og har allerede anbefalt venner og familie å prøve!

Mvh,
Marie Rein